Selecteer een pagina

Coaching

De coaching bestaat uit twee stappen: het delen van mijn kennis en ervaring en vervolgens kan ik je persoonlijk begeleiden tijdens het toepassen van deze nieuwe informatie in je dagelijks leven.

De coaching bestaat uit 2 stappen.

1. Mijn kennis met jou delen.

Als eerste ga ik mijn kennis, visie en ervaring met je delen over hoe het universum werkt en hoe elk persoon de realiteit creëert die hij ervaart. Ik focus mij op de informatie zelf. Je hoeft vooraf niet iets te “geloven”. Het gaat uiteindelijk om het toepassen van de informatie, als dat je aanspreekt. 

Deze informatie benadrukt het vergroten van jouw eigen kracht (selfempowerment) én de verbinding met je Hogere Zelf als zijnde de sleutel tot het bewust creëren van het soort leven en de realiteit die jij wenst.

Het kan je helpen je leven soepel en vreugdevol te ervaren, om veranderingen die je in je leven wilt maken ook werkelijk kan gaan maken. Doordat je bewust wordt van de onbeperkte mogelijkheden die echt voor jouw beschikbaar zijn.

 

2. Persoonlijke begeleiding.

Deze fase gaat over persoonlijke begeleiding tijdens het toepassen van de nieuwe informatie in je dagelijks leven. Want je blijf natuurlijk uitdagingen in je leven tegenkomen.

De nieuw opgedane kennis geeft je nu al wel de mogelijkheid om uitdagingen te zien als een creatief en leuk spel. Maar soms zitten oude gewoonten, overtuigingen (lukt niet, kan niet, gaat niet) of emoties zoals angst, schuld je erg in de weg. Dan kan ik je helpen om in contact te komen met die ideeën die momenteel jouw leven leiden zodat je ze kan omzetten of loslaten.

De verandering die je doormaakt kan ook best spannend en confronterend voelen. Op die momenten kan het fijn zijn om iemand te hebben om mee te sparren: voor wat liefdevolle focus en helderheid om weer verder te kunnen.

Waarom werkt deze informatie? 

Heel simpel, omdat deze informatie is gebaseerd op natuurwetten, die horen bij het leven in dit universum. Het is dus geen hype, een of andere New Age filosofie of mening. De natuurwetten zijn er altijd al geweest maar vroeger waren de meeste van ons zich hiervan niet bewust. Nu onze planeet een evolutionaire sprong naar het volgende bewustzijnsniveau maakt worden we ons wel bewust van deze natuurwetten. Je hoeft ze dus niet aan te leren (dat scheelt alweer 🙂 ) want je maakt er al onbewust gebruik van. Je hoeft ze nu alleen nog maar te herinneren en bewuster gaan gebruiken met als resultaat dat het leven je niet meer toevallig overkomt. Hoe fijn is dat 🙂 

Wat gaat het je opleveren?

Wanneer je de principes en technieken in je dagelijks leven toepast ga je zien dat ze echt werken. Je kunt bijzondere resultaten zien, zowel in wat je ervaart als in hoe je je voelt.

Denk aan:

  • Meer duidelijkheid op geestelijke en emotioneel gebied
  • Verbeterde gezondheid en relaties
  • Vormen van een sterke verbinding met je hogere zelf
  • Versterkte paranormale begaafdheid
  • Verbeterd vermogen om je verbeelding te gebruiken
  • Jezelf meer creatief kunnen uitdrukken
  • Meer voldoening in je leven
  • Meer synchroniciteit en positieve flow in je leven
  • Verhoogde eigenliefde en zelfacceptatie
  • Meer eigen kracht, selfempowerment ervaren

 

Voor wie?

Het is mijn intentie om in verbinding te komen met diegene die zich aangetrokken voelen tot deze informatie. Het vraagt een zekere mate van openheid van geest, verantwoordelijkheid voor jezelf en bereidheid tot creatief zelfonderzoek.  

Resoneert deze nieuwe informatie met jou?  Laat mij je dan inspireren en op je nieuwe magische weg begeleiden. 

"Selfempowerment is the key"

Heb je een vraag?

Als je onderstaand formulier invult, kan ik contact met je opnemen.

7 + 7 =