Selecteer een pagina

Coaching

Voor wie

Iedereen wil zich op zijn eigen manier altijd goed voelen. Dat is de basis van waarom we doen wat we doen. Maar soms kom je op een punt in je leven dat je merkt dat dit niet (meer) lukt.

Misschien qua gezondheid of in een relatie of op het werk. Het kan van alles zijn, van een echt dieptepunt tot een innerlijke onrust terwijl zo op het oog alles schijnbaar oké is.

Je wilt het graag anders en hebt misschien ook al wel van alles gedaan. Maar het heeft nog niet blijvend naar een fijn gevoel geleidt. Moet je realistisch zijn? Is dit wat bij het leven hoort? Is dit Iedereen heeft zijn problemen toch? Of kan je werkelijk meer jezelf zijn en gewoon gelukkig.

uitroepteken

Mijn antwoord: JA, je kan gelukkig zijn, dat is namelijk die je werkelijk bent !

Bij inspirerend coaching is het enige wat belangrijk is, dat je het leuk vindt om jezelf beter te leren kennen. Niet door te graven in je verleden. Maar wel door je meer bewust te worden van jezelf. Waar denk je vaak aan, welk gedrag vertoon je vaak, welke emoties ervaar je dikwijls.  Een creatief zelfonderzoek wat je veel voldoening gaat opleveren. Maar soms ook best spannend en confronterend kan zijn. Laat mij je daarom inspireren en op je nieuwe magische weg begeleiden.

uitroepteken

Mijn visie

Mijn manier van coaching is jou inspireren en begeleiden zodat je gaat realiseren dat je jouw eigen realiteit creëert. Ik herinner je aan de universele wetten zoals “Alles is hier en nu” en “Wat je uitzendt komt bij je terug (Law of Attraction)”. Dit is niet iets wat je nog moet aanleren. Je gebruikt deze universele wetten nu al, alleen zo onbewust dat je het niet herkent. Het lijkt dan alsof het leven je min of meer toevallig overkomt. Door meer vanuit deze universele wetten te leven ga je ervaren dat je werkelijk gelukkig kan zijn door gewoon jezelf te zijn. 

"Know thyself"

-Socrates-

Verander je leven

Neem jij de stap om je leven nu bewust te gaan creëren zoals jij dit graag wilt? Ben je bereid om op zelf onderzoek te gaan? Ik help je graag. Ik richt mij erop HOE jij dit alles Zelf-Bewust kan aangaan en ervaren. Je voelt dan zelf het resultaat van je eigen acties. Dit geeft innerlijke kracht, rust en persoonlijke vrijheid om je hartenwensen te verwezenlijken.

uitroepteken

Tekst 1

Tekst 2

Tekst 3

Tekst 1

Tekst 2

Heb je een vraag?

Vul dan onderstaand formulier in zodat ik contact met je kan opnemen.

13 + 4 =