Selecteer een pagina

Coaching

Waarom werkt Lichtvol Zijn Coaching? 

Wet van Aantrekking

Heel simpel, omdat deze informatie is gebaseerd op natuurwetten, die horen bij het leven in dit universum. Het is dus geen hype, een of andere New Age filosofie of mening.

De natuurwetten zijn er altijd al geweest maar vroeger waren de meeste van ons zich hiervan niet bewust. Doordat onze planeet een evolutionaire sprong maakt naar het volgende bewustzijnsniveau maakt, worden we ons meer bewust van deze natuurwetten.

Kracht van NUJe hoeft ze dus niet aan te leren (dat scheelt alweer) want je maakt er al onbewust gebruik van. Je hoeft ze nu alleen nog maar te herinneren en bewuster gaan gebruiken met als resultaat dat het leven je niet meer toevallig overkomt. Hoe fijn is dat.

 

 

Interessant, maar wat gaat de coaching jou opleveren?

Doordat je nieuwe informatie hebt kun je nu anderen keuzes maken. Je gaat je leven op een compleet andere manier benaderen. Veel meer vanuit ontspanning en enthousiasme.

Wanneer je de principes eigen maakt en de technieken toepast in je dagelijks leven ervaar je zelf hoe ze voor je werken. Je kunt bijzondere resultaten zien, zowel in wat je ervaart als in hoe je je voelt.

Voor mijzelf heeft het mijn inzicht in het leven compleet veranderd. Ik heb veel meer rust ook tijdens lastige ´uitdagingen`. Mijn creativiteit is ontzettend opgebloeid, terwijl ik dacht dat ik helemaal niet creatief was. Mijn leven ervaar ik nu veel luchtiger en minder serieus.

Mijn spiritualiteit en gevoeligheid heeft veel meer ruimte gekregen in mijn leven. Synchroniciteit en positieve flow is inmiddels meer standaard dan uitzondering. Ik heb ook veel antwoorden gekregen op diepe levensvragen en bijzondere gebeurtenissen in mijn leven.

En ik weet tot in mijn kern dat het leven leuk behoord te zijn, want dat is mijn geboorterecht. En dat… gun ik jou ook en wil ik jouw aanreiken door de coaching en begeleiding. 

Denk verder ook aan:

  • Meer rust in je hoofd.
  • Een sterke verbinding vormen met je hogere zelf, ziel.
  • Versterkt paranormale begaafdheid
  • Jezelf meer natuurlijk en creatief kunnen uitdrukken
  • Meer synchroniciteit en positieve flow in je leven
  • Meer zelfliefde en zelfacceptatie
  • Kracht en eigenwaarde ervaren
  • Verbeterde gezondheid, relaties en omstandigheden.

 

Het coachingstraject bestaat uit twee stappen:

  1. De basis: het delen van mijn inzicht en ervaring over hoe het universum werkt en hoe elk persoon de realiteit creëert die hij ervaart 
  2. Het begeleidingstraject: persoonlijke begeleiding van mij tijdens het toepassen van deze nieuwe informatie in je dagelijks leven.

Afhankelijk hoeveel je al weet over de universele natuurwetten zoals de wet van aantrekking is het mogelijk om alleen te kiezen voor het begeleidingstraject.

Hoe ziet het coachingstraject er verder uit?

1. De Basis.

Waar sta je nu

We starten vanuit waar jij staat. Wat wil je graag veranderen in je leven? Wat is je wens? Wat weet je over universele wetten?  Hoe pas je het nu toe? Wat houd je vaak tegen?

Passend bij jouw situatie

Vervolgens sluit ik het delen van mijn inzicht aan bij jouw wensen. Dat betekent dat we net zo diep kunnen gaan met de informatie als waar jij behoefte aan hebt. 

Ik focus mij op de informatie zelf. Je hoeft vooraf niet iets te “geloven”. Het gaat uiteindelijk om het toepassen van de informatie, als dat je aanspreekt. 

Selfempowerment

Deze informatie benadrukt het vergroten van jouw eigen kracht én de verbinding met je Hogere Zelf als zijnde de sleutel tot het bewust creëren van het soort leven en de realiteit die jij wenst.

Het kan je helpen je leven soepel en vreugdevol te ervaren, om veranderingen die je in je leven wilt maken ook werkelijk kan gaan maken. Doordat je bewust wordt van de onbeperkte mogelijkheden die echt voor jouw beschikbaar zijn.

 

2. Het begeleidingstraject.

Vertrouwen in jezelf

Deze fase gaat over persoonlijke begeleiding tijdens het toepassen van de nieuwe informatie in je dagelijks leven. Want mijn woorden op zich leren je niets. Het gaat om je eigen ervaringen. Daar leer je het meeste van voor jezelf. Jouw persoonlijke ervaringen geven je vertrouwen om jezelf toe te staan deze nieuwe informatie te accepteren. 

Belemmerende gedachten omzetten

De nieuw opgedane kennis geeft je direct al de mogelijkheid om uitdagingen te zien als een creatief en leuk spel. Maar soms zitten negatieve stemmetjes, oude gewoonten, overtuigingen of emoties zoals angst, schuld je erg in de weg.

Dan help ik jou om in contact te komen met gewoonten en ideeën die momenteel jouw leven leiden zodat je ze kan omzetten of loslaten. Als je dat wilt natuurlijk.

Focus houden op je wens

De verandering die je doormaakt kan ook best spannend en confronterend voelen. Op die momenten kan het fijn zijn om iemand te hebben om mee te sparren: voor wat liefdevolle focus en helderheid om weer verder te kunnen.

Voor wie?

Het is mijn intentie om in verbinding te komen met diegene die zich aangetrokken voelen tot deze informatie. Het vraagt een zekere mate van openheid van geest, verantwoordelijkheid voor jezelf en bereidheid tot creatief zelfonderzoek.  

Ben je geïnteresseerd in deze coaching? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met mij. Laat je inspireren en begeleiden op je nieuwe magische weg. 

"Selfempowerment is the key"

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier.

8 + 11 =